GAUDÍ I EL MODERNISME A CATALUNYA / Col·laboradors

     Inici   Modernisme   Passeig   Museu Virtual   Arquitectura   Escultura   Pintura   Arts Decoratives   Literatura   Música  

     Àrea especialCatedrals del vi   Edificis desapareguts   Modernisme funerari   Projectes no realitzats   Modernisme català fora de Catalunya  
     Bibliografia   Novetats   Propòsit   Contacti’ns   Dades d’audiència

PAGINA PER ALS QUE DESITGIN COL·LABORAR AMB EL WEB

[English] [Français] [Castellano]

Estem molt agraïts i satisfets de l'acollida que gràcies a Internet té el nostre web, tant als Països Catalans com en molts altres i entre gent dels àmbits més diversos. Això ens dona ànims per continuar amb aquesta feina que té com a objectiu principal la difusió mundial de la cultura catalana y en especial del Modernisme.
Aquest èxit ha estat possible, no només per la labor dels que hi tenen una vinculació directe, sinó també per la col·laboració de moltes altres persones que ens han ajudat en diversos aspectes que son necessaris per l'ampliació i la gestió d'un web que ja comença a tenir unes importants dimensions.
Aquesta situació ens fa pensar que amb un àmbit de col·laboració més ampli, seria possible dinamitzar i agilitzar la presentació de novetats - quan més treballem sobre el modernisme a Catalunya, més s'amplia el camp a investigar i més gran es fa la feina que hem de portar a terme - , la millora de la qualitat del web, l'augment de la seva difusió i la introducció de noves seccions amb continguts més àgils i interactius.

Pensem que la col·laboració desinteressada de persones amb l'adequada capacitat tècnica, seria possible en camps com:

- Aportació de nous treballs sobre artistes, artesans, poblacions, edificis modernistes, etc. Pensem aquí especialment en persones relacionades o no amb el mon de l'art que tinguin treballs que desitgin publicar.

- Traducció i/o correcció de texts del català al castellà francès i anglès i del castellà al francès i anglès.

- Aportació de material gràfic - dibuixos, imatges, films, fotografies, catàlegs d'exposicions, etc. en qualsevol tipus de suport físic o informàtic.

- Ajuda tècnica informàtica

Aquesta col·laboració obtindria, per als que l'aportessin, apart de la satisfacció de participar en una tasca de difusió cultural, la compensació de veure publicats els  resultats dels seus esforços amb expressa menció de la font - per lo tant -, de la publicació del seu nom com a autors o subministradors dels treballs que haguessin aportat, en un mitjà de difusió prestigiós.

Interessats cliqueu aquí.

PUJAR

ANTERIOR

POSTERIOR

INICI